PMS

Dom som känner mej väldigt väl vet att jag brukar ha stora stora problem när det kommer till den tiden då PMS brukar börja slå in, fastän jag inte har mens eftersom att jag äter nå knäppa P-piller så jag slipper mensen så fortsätter min PMS, jag har haft PMS i 2 dagar nu. Jag håller på att börja gråta för ingenting, jag bråkar på min pojkvän för ingenting, jag tycker att alla är jobbigt för ingenting, och jag känner att jag EXAKT hela tiden håller på att få utbrott för EXAKT ingenting!

Sitter på jobbet nu och jag har haft ungefär totalt kanske 6 samtal idag och jag tycker att det är jätte jobbigt, normalt kanske man tar 500-600 samtal, om man har vanlig växel då förståss.
Jag har börjat med träningen igen och det är helt sjukt hur pigg jag känner mej redan, jag orkar vara uppe HELA dagarna :) Jag tränar minst 1 timma om dagen på gym och sedan går jag alltid ut och går minst 1 timma om dagen, man käner sig så fräsch liksom. Jag har till och med stigit upp idag fast jag skulle ha haft sovmorgon, klockan 08:00 , det ni, nu är jag mitt gamla jag igen, och jag är stolt över det.

I helgen är Bonnie Tyler i Haparanda som jag sen i vintras har planerat att fara och titta på eftersom att jag verkligen älskar henne, hennes låt "I need a Hero", är min bästa "gåutochgå-låt", men alla hennes låtar är ju grymma.
Vet ni vad jag planerade eftersom att jag helt har missuppfattat detta (jag trodde att hon redan hade varit i Torneo), ja jag har ju då planerat familje middag som jag ska laga, och jag kan inte fara efter middagen eftersom att jag har bjudit hem alla till mamma och vi har planerat att äta och spela spel och sånt, kanske dricka lite vin(?) så jag kan ju inte korta ner på det hela eftersom att vi har planerat typ hela kvällen att vi ska vara hos mamma och mysa, men jag tror det blir HÄRLIGT och jag har faktiskt längtat jätte länge till det också, men hur ofta är Bonnie Tyler i Torné då?

Iallfall så ska jag bjuda på detta under min trevliga middag som jag längtar JÄTTE mycket till:

Förrätt:
En toast med sallad, majjonäs, gurka, ägg, kräftstjärtar och räkor på.

Varmrätt:
Hemmagjord klyftpotais som är kryddad med färskvitlök, grillad fläskfilé & grillade grönskaer (majskolv, paprika & squash) med tzatsiki.

Efterrätt:
Midsommartårta med färska jordgubbar.


Det blir gott tror jag och vi kommer vara 7 personer så det blir många att laga mat till men det blir roligt! Ska knäppa kort på mina rätter så får ni se sen hur de blev ;D

Nåja nu ska jag arbeta och sluta vara less och sur och ha en massa PMS hela tiden.
Se ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0