Semester

Snart är det semester och hur jag längtar. Jag har nedräkning varje dag och nu är det bara 3 veckor och 1 dagar kvar! Det ska bli sååååå skönt, är bara rädd för att semestern kommer gå alldelens för fort. Kommer tyvärr inte ha råd att göra nånting men det blir nog bra ändå, en semster är ju ändå en semester och det spelar ingen roll vad man gör och inte. Jag har iallafall planerat dom första dagarna och dom går ut på att SOVA, jag ska sova tills jag vaknar varje dag, sen ska jag börja med morgonpromenader VARJE dag och börja gymma igen.

Haha, skulle egentligen bege mej ut på morgonpromenads-äventyr idag, men när väckaren ringde så var det ju BARA sååå skönt att somna om och inte vakna. Jag har inte samma självdiciplin nu när jag inte har lovat någon att gå ut, det går bara inte, helt enkelt, omöjligt. Jag har kommit in i dåliga vanor igen, men snart då JÄVLAR!
Ska börja gå ut och gå och kanske springa lite nu igen och på dagar då jag är ledig ska jag börja träna i gymmet, och ska självklart försöka komma igen på det dagar jag jobbar också, men jag tänkte först börja på lite lungt på mina lediga dagar och känna hur skööönt det var att faktiskt träna :) Känner mej fortfarande lite krasslig i halsen så det blir nog inte riktigt än. Jenny sa att jag skulle känna hur det kändes att gå upp för trappen, om det var mer jobbigt än vanligt isf ska jag inte börja träna riktigt än och när jag har gått upp för trappan så håller jag på att dööö, haha, det dunkar i huvudet och det går verkligen knappt att andas.

Allt hänger som verkligen ihop!
Jag har hållt på att undra varför jag är såå trött exakt HELA tiden, och jag har tänkt att jag har pollen och jag har tänkt sen när det inte försvann att jag har brist på järn och sen har jag tänkt att jag bara har nån sjukdom.
MEN, jag kom ju på att det är för att jag har slutat träna och slutat äta så där JÄTTE rätt som man egentligen ska så det är ju därför!

Ett bra exempel på min trötthet är tex igår.
Jag vaknar 12:00, har sovit  i 12 timmar, är vaken till 18:00 och klarar verkligen inte längre (mina ögon börjar falla ihop, jag är grinig och rättretlig) kl 19:00 så går jag och vilar för jag orkar inte ens gå och duscha. Jag vaknar kl 20:00 och är vaken i 2 timmar och går sen och lägger mej och sover HELA natten och orkar knappt stiga upp på morgonen.
Alltså orkade jag inte ens vara vaken i 9 timmar i sträck.

Och det var inte att jag hade sovit för länge för det är exakt samma sak om jag vaknar tidigare, när jag kommer hem från jobbet så är jag alldelens sluut, och orkar inte göra nånting nå mer utan jag går bara och lägger mej och vilar.
Jobbigt(?) Och jag har inte ens tänk på att det kan vara för att jag inte tränar som jag gjort!
Var jag så här trött förut också? Det är helt sjukt!

Kan tänka mej att det är så här man känner när man typ knarkar och mår skit bra och när man slutar så mår man skit dåligt och därför fortsätter man (?) Bara att jag är fööör lat nu för att fortsätta med träningen för att tröttheten redan har slagit in!
Nåja det här löser vi! :)



Nu ska jag fortsätta @ work.
Ses.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0