Up&Go

Vaknar av upp av hosta, stiger upp för jag vill inte väcka Hussni, har feber! :(

Idag känns det mycket bättre i halsen men som sagt så har jag förfärlig hosta, jag snorar inte nåt mer och kunde somna igår utan papper i varsin näsborre, haha. Men idag hade jag feber när jag steg upp istället och det är väl ingen höjdare direkt, men mot feber kan man åtminstone ta huvudvärkstabletter.Har däremot ont i halsen som bara den, av all hosta då så klart, den har rivit upp hela halsen..
Känns som att jag har dragit in 7000 miljoner hårstrån i näsan som nu håller på att kklumpa ihop sej i min hjärna, är alldelens tung i huvvet, ska jag byta sängkläder och vädra, damsuga och damtorka i sovrummet. Jobbigt att ha katt när man inte har något överkast. Hur som helst så har jag faktikt hört att det är väldigt bra att städa städa städa när man är sjuk, att man blir friskare fortare då. (inte av att städa, utan av renheten)

Kommer iallafall på jobbet imorgon, ska ringa senare idag och kolla om det finns nåt annat att göra för att sitta i telen, känns inte jätte roligt att mata samtal efter samtal när man knappt klarar av att hålla ett vanligt samtal utan att få en hostattack efter 5 minuters ansträngning av rösten-.
Nu ringde dom just från jobbet så jag passade på att frågade om det fanns annat att göra, och det fanns det möjligtvist, så det känns ju bra, jag hatar att vara hemma från jobbet, dels för att man förlorar massor med pengar men också att det är så J*VLA tråkigt, jag blir alltid rastlös i kroppen och nu har jag suttit inomhus och stilla i 3 dagar, har förstås försökt göra en massa saker när jag inte har haft feber för då orkar man ju.

Märkte när dom ringde från jobbet då vi pratade i ungefär 3 minuter så fick jag en hostattack och rösten blev så ansträngd så den ibland höll på att försvinna. Nåja, bara jag slipper sitta så till kunder så är det ju bra.


Vi ses imorgon då om ingenting har blivit väldigt mycket värre och det får vi verkligen hoppas att det inte har, har ju tagit extra pass i helgen också, hihi,



Pussinuss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0