Varför!?

Varför ska jag alltid bli såååååååå sjuk när jag blir sjuk?

Nu är det ändå lite värre än igår, skillnaden är att jag har en röst idag, det hade jag inte igår, idag kliar det i öronen, ögonen har typ svällt upp, det rinner från näsan exakt hela tiden (jag har använt 1 & 1/2 rulle toapapper), jag har HOSTA och Feber.
Åh, vad jag verkligen hatar detta, och jag kurerade mej faktiskt igår, med te, treo, te, mat, te.treo och so on plus att jag låg stilla i en soffa HELA dagen förutom när jag var på toaelleten så jag typ har liggsår, det nådde till och med en punkt då min feber försvann och jag var bara fööör uttråkad så att jag ställde mej diskade... vänta jag måste gå och snyta mej......5 minuter senare; Och ni ska veta känslan runt min näsa där min 1 & 1/2 toarulle har skavt bort mitt skinn och när jag försöker smörja så svider jag ihjäl mej och sedan rinner det bort av allt snor eller så nyser jag 1 sekund senare.
Men nu ska jag inte klaga mer för jag lever ju.

Idag måste jag dessutom och handla, måste köpa en ny tandborste tills efter förkylningen för det känns så himmla ohygieniskt att använda en tandborste som man har haft i munnen där alla bekterier typ lever och sedan bli frisk och börja använda den igen när man blir frisk... ny nös jag så jag måste gå och snyta mej igen...tillbaka efter 5 minuter igen & TVÅ nysningar efter...jaja det är ju också så typiskt att bli sjuk när det äntligen börjar bli varmt och efter att jag har blivit SÅ taggad av att börja träna igen och denna förkylning lockar inte fram dom bästa sidorna av en, haha, hela min mat igår såg ut så här: 1 macka, 1 portion spahgetti & köttfärsås, 1 macka, 1 halv vinetta glass & 2 varma mackor. Oh jättebra matvanor har jag ju fixat som ni kan höra. ha. Mat till typ en snigel.. men man får ju inte direkt nå sug på mat när halsen håller på att skava sönder och förresten så skulle jag just säga åt min kat när hon höll på att dra ut sladden för väggen och jag har INGEN röst, inte idag heller, det slog mej just att jag ha ju inte pratat på hela dan så det är ju inte så lätt att veta.. :)

Vi ses iallafall nån dag för idag fick min blogg vara min klago-blogg..

Kommentarer
Postat av: Marie

Stackars du, inge roligt att va sjuk! Jag ska skicka lite healing åt ditt håll ;-)

2008-07-02 @ 08:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0