Once upon a time..

Gårdagen:

Jag förökte se rockig ut men enligt alla så misslyckades jag totalt, men däremot lyckades jag med håret, 80-tals rock stil blev det, alltså krusat :) Men jag lyckades åtminstone med nånting, jag däremot trodde ju att jag var jätte rockig och gick runt och frågade alla om jag inte såg ganska rockig ut men fick samma till svar av alla. Jag tyckte också att man faktiskt fick lyssna på vilken musik man ville innan själva festen började så jag satt på Pink, Pussycat Dolls, Jordin Sparks och Lady Gaga mfl, vilket heller inte var helt ok enligt, speciellt Jenny (?) :)
Nästa gång ska jag bestämma TEMA och då blir det då minsann Hiphop eller typ Prinsess Tema, eller kanske TEMA: Rosa, det är lite mer min grej.
Nåja, det var roligt iallafall och tro det eller ej så fick jag faktiskt med mej BROR!!!!:)  Lycklig.
Drack öl, aqua tini, spelade öl spelet a lá Elins regler, pratade, fotade, och hade allmänt trevligt.
Jag vaknade klockan 10, mådde riktigt bra, städade, gick ut med soporna, duschade och var på ner på Draggen med Maria och hade inte minsta tecken på bakfylla, nu däremot så mår jag riktigt dåligt, och det är riktigt jobbigt att sitta på jobbet då, har varit livrädd att jag ska måsta spy, men har tack och lov klarat mej ifrån det.

Kiwi (Actinidia deliciosa)

Kiwi innehåller mycket lite fett och kalorier. Kiwifrukt innehåller dessutom ordentligt med C-vitamin.

En kiwifrukt innehåller cirka 65 mg C-vitamin. Detta innebär att en kiwi täcker upp ett lågt räknat dagsbehov av C-vitamin.
Kiwi innehåller mycket kalium. En kost med mer kalium förebygger och motverkar högt blodtryck. Kiwi innehåller dessutom en del A- och E-vitamin, det innehåller en del av antioxidanten lutein som tros kunna förebygga grå starr och kanske åldersrelaterad makuladegeneration.

Idag har jag ätit 7 st Kiwisar, jag vet inte om det är så bra egentligen att äta alldelens för mkt C-vitamin, kanske är därför jag har börjat må dåligt. Men jag hade ingen mat med mej :/.




Ps. Bilder kommer snarast.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0