Varför ska det vara så svårt?

Varför tänker man så konstigt?
Jag vet inte om det bara är jag, men jag är inne i en ond cirkel just nu och ser bara hinder istället för att se lösningar och allt bra som egentligen alltid kommer med det som är dåligt.
Precis som ordspråket "De som inte dödar blir man starkare av", just nu har jag så svårt att känna styrkan, men jag vet att jag kommer bli bra och jag vet att jag egentligen inte mår så dåligt som jag just nu gör, jag vet att jag klarar mej igenom det här och att det bara är en period i mitt liv just nu.
Jag borde se ljusningen i allting istället och inte bara tänka att allting går emot mej, för så är det verkligen inte, det är väldigt mkt som går med mej också, som följer min väg.

Jag har förlorat mina närmaste inom loppet av 5 månader, att förlora sina vänner fast dom fortfarande lever är ungefär samma känsla som att någon dör, bara att jag är glad att dom  lever och kommer alltid att tänka på dom även om dom förtränger mej. Jag har mött nya människor på min knakiga väg och förhoppningsvist så kommer dom finnas för mej i framtiden istället.

De händer mkt i livet och i mitt liv har det hänt väldigt mkt sen jag var 14 och jag har nog upplevt det mesta som många andra inte  skulle vilja drömma mardrömmar om (Är absolut inte den som har varit med om det värsta men om mkt)  och jag har  och jag har blivit starkare men jag vet också hur svårt det är att se ljusningen i svåra situationer och att det tar tid! Men ÄNDÅ kan jag INTE tänka så, ändå går jag och tänker på allting, och att allt är dåligt och när jag försöker vara glad så får jag ångestattacker och det blir bara inte bättre, men nu intalar jag mej själv att det kommer bli bättre och nu FÅR jag må dåligt tills jag helt enkelt mår bättre.

Snart ska jag börja ta tag i saker också, så att jag får bort lite av allting som stjäl min energi, men det är väldigt svårt det också att försöka ta tag i nånting när man inte har orken, men det måste ju göras förr eller senare så är det ju bara.


Nu ska jag fortsätta deppa så det går över snarast, fast det lär ju dröjja eftersom att det bara blir värre!!

Se ya.


     



Hoppas att söttona har det bra i katthimlen!

Kommentarer
Postat av: Linda

Men gumman då! Skickar dej en bamse stor kram hoppas de hjälper lite iaf.. =)// Linjoh

2009-02-21 @ 12:48:31
Postat av: Gilla

Hej gumman !

Det är trist att du mår så dåligt hela tiden.

Nästa vecka ska vi till Farmor och stanna där i 1½ vecka, har du lust att komma förbi då nån dag och umgås ?

Och om du känner för det kan vi väl fota lite vinterbilder på dej så får du nåt annat att tänka på en stund !

Älskar dej lilla sötsnut...hum hum hum :o)

2009-02-21 @ 13:38:38
URL: http://gillasfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0