Update

Förut brukade jag tycka att jag hade en ganska rolig blogg eller det var många som läste och jag uppdaterade ständigt och med massvis av bilder. Nuförtiden har det varit väldigt dåligt på uppdateringsfronten, kanske mest för att det har hänt så mycket jobbigt i mitt liv att jag inte har tagit så mycket bilder och inte har haft absolut någon som helst lust att skriva, det har inte direkt legat på min "att-göra" lista. Men det var ganska roligt att skriva och jag älskar ju att uppdatera, och speciellt med massor av bilder. Så jag tänkte det skulle bli lite skärpning med detta och kanske jag kommer börja skriva mer ofta igen, precis som tidigare och KANSKE att Elin kommer slippa uppdatera allt som görs och allt som händer ständigt, för om ni inte har märkt det så har dom senaste månaderna varit uppdateringar från henne.

Helgen började med en sjuk-Lördag då jag var hemma från jobbet pga feber och sömnbrist natten från fredag.
Började må lite bättre under dagen så jag for till mamma under kvällen eftersom att hon hade bjudit på fest, stannade inte så värst länge men ett tag så folk hann känna på magen, och så jag hann äta och socialisera mej, PLUS att jag klädde upp mej innan jag for dit så att jag för en gång skull på riktigt länge kände mej riktigt fräsch och fin. Sov knappt Lördag till Söndag heller och sen man skulle ställa om klockorna så har jag varit helt virrig tror jag, det blir alldelens fel i mitt huvud! :)

Nu har jag äntligen varit på massagen iallfall och hela min vänstra sida var tydligen väldigt stel, men det var så där gudomligt skönt som jag hade tänkt mej att det skulle vara och jag tror också att det är fruktansvärt nyttigt, däremot så kände jag mej öm i hela kroppen efteråt och har börjat känna mej förkyld, kanske inte har med massagen att göra men det är ju ändå jobbigt :/












Nåja, nu kanske jag inte hade massor att skriva just idag men jag ska fixa ihop livet igen och göra det till nåt roligt, jag kan inte leva bakåt och jag kan inte göra nånting åt vad som har hänt, bara vad som kommer att hända, jag måste bara lära mej att ACCEPTERA vad som har hänt och det är det som är det svåraste. Jag kommer inte vara världens gladaste Malin nånsin igen (eller det kanske jag visst kommer vara), jag ska försöka att inte gå runt och fundera och vara världens ledsnaste Malin nånsin igen heller, bara ibland för det måste man få. Jag har något att se framemot nu och jag är BOMB-säker på att jag kommer få min livsglädje tillbaka när våran lilla bebis ligger på mitt bröst på BB, då kommer jag veta att jag har något att leva för och jag kommer må bra!







Jag har inte varit så glad på senaste eller jag har inte varit glad alls, och jag ber om ursäkt för det till alla inblandade som har behövats dras med mej, men jag har mått så jävla skit dom senaste veckorna och jag har inte sett något ljust i nånting troligen har det mycket att göra med mina hormoner men också massor med annat, jag har nog varit den mest pessimistiska personen som någon har behövats dras med nånsin, och kommer inte djävulshormonerna tillbaka och jävlas med mej så ska jag försöka vara en person som folk faktiskt vill umgås med och prata med och som är possitivtgivande för folks välbefinnande för det tror jag att jag en gång har varit.

Maria- Oj, jag kanske inte ska gå och blåsa rök på dej, det är ju inte så bra.
Jag- Äh, du kan lika gärna spotta mej i annisktet utan att jag skulle bry mej just nu. (höll på att brista i gråt)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0