Love is my drug.

Alltså jag vet inte egntligen vad det är med mej just nu, jag är så himla tråkig. Jag vill inte hitta på nånting och jag känner mej alldelens grå och jag är konstant på dåligt humör och är spyless på att leva just för tillfället! Jag har nog någon dålig period bara. Ingenting är för tillfället bra och jag har nån dålig känsla i kroppen som att nånting inte riktigt är som det ska vara och jag vill bara veta vad som är fel?

Jag är inte glad och jag ser inget nöje i nånting för tillfället, som att min livsgnista har gått och gömt sej nånstans där jag inte kan hitta den. Jag kan bara säga att det är tur att jag har Saga, för hon är så otroligt gossig hela tiden och det är precis vad jag behöver, pussar och kramar som får mej att känna mej betydelsefull som får mej att känna mej värd nånting, hon visar sån uppskattning ibland så det är helt sjukt, och hon vet inte ens om det!


Saga fyllde ju år i Torsdags och jag ska lägga ut lite bilder från det sen, sen har stackaren gått och fått vattkoppor också, tycker verkligen synd om henne, när man verkligen ser att det gör ont för henne!

Nåja, jag återkommer snart på bloggen med lite bilder från Sagas 1-årsdag!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0