Feels like I´m going insane!

Varken jag eller Anders får sova om nätterna, fast det kanske är mest synd om Anders eftersom att jag väcker han varenda jävla natt!
I mer än en månad nu så har jag börjat vakna exakt VARJE natt och trott att han ligger på Saga, så jag bultar i han, pratar med han,  drar i han, slår han ibland och försöker dra av han täcket, för att se om hon är där under.
Alltså jag vet fasen inte vad det är för fel på mej, sådär gjorde jag bara månad 1 tills hon började sova i egen säng men NU!?
Både jag och Anders är som nå trötta zombisar hela dagarna sen för att ingen av oss får sova pga mitt konstiga psyke! haha.

Nåja, tror bara att jag är riktigt riktigt riktigt trött, typ ÖVERtrött så att min hjärna är lite ur balans hela tiden.

I helgen har vi iallafall myst på till 100%, vi har haft tacco kväll med Elin, Jorre, Julle och Sandra, badat bastu, och jag har bakat 220 jul köttbullar á la mitt och mormors hemliga recept och sen bara myst med Saga.


Nu ska jag smörja in mina skorpor till ben och dricka några koppar kaffe innan Saga vaknar.


Saga har iallafall börjat få 3 MJÖLK tänder, är inte det tidigt? Hon är inte tjurig på dagarna, det har hon aldrig varit när alla tänderna ploppat upp men däremot så är hon lite dålig på sömn nu hon också!

Ha det bäst.


Min älskling med mammas diadem och läppglans! :)


Kommentarer
Postat av: Elin

Ska kolla Julles "sjukhus-bok" där vi skrivit upp när han har börjat få tänder och hur många, så kan vi kolla ungefär vilken ålder :)



Va ska du ikväll? Färga mitt hår?

2010-12-21 @ 07:41:45
URL: http://gaffelnasa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0