I got gloss on my lips.

Så där nu är det packat och klart tills imorgon, fast jag har säkert glömt hälften iallafall, nåja, det viktigaste var ju till henne iallafall eftersom att vi kommer spendera den mesta tiden på ett litet hotellrum och en liten 2 månaders bäbis kanske blir lite rastlös då :)!
Det blev ingen solning men det blir defenitivt en lång varm dusch!

Jag skulle förresten googla på vad man kunde göra i Gällivare eftersom att jag och Saga för det mesta kommer vara ensamma, så skulle jag kolla om dom hade någon smink affär, och så såg jag att dom hade KICK´S och jag blev helt överlycklig eftersom att jag är ute efter lite nytt smink, men när jag sedan kollade lite närmare så stod det visst KICKI´S, alltså inte samma sak som KICK´S, jag har aldrig varit i Gällivare så det blir ju lite spännande iallafall, fast det jag är mest ute efter är ju såklart hotell frukosten!! I LOVE IT! Det jag längtar efter mest är melonen som man får, jag ska smälla i mej melon! Kanske man kan äta lite nyttigare där och sedan gå på en morgonpromenad :)

Nåväl nu ska jag äta nånting (TYPISKT, jag hade tänkt sluta äta efter 19) för jag är riktigt riktigt hungrig just nu.



Jag återkommer till bloggen med massor av spännande bilder på GÄLLIVARE! Kanske man kan få se ett gällivare häng! Fast jag kanske inte vågar knäppa kort på det isåfall!

Haha, det låter som att jag ska till andra sidan jordklotet och kolla på zebror eller nåt! :)



Gällivare here we come, So long Kalix.

Kommentarer
Postat av: Elin

Kanske finns zebror! Who knows ;D

2010-02-08 @ 08:03:52
URL: http://gaffelnasa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0