(?)

Igår var en sån där dag då jag inte kan göra annat än att längta tillbaka till mitt aktiva liv.
För idag har jag rört på mej igen, 1 timmas promenad, 1 timmas bad och sen 30 minuters promenad.

Förr var jag kanske lite extrem med en 1 timmas morgonpromenad powerwalk 7 dar i veckan, 1,5 timma styrketräning/löpbandet 5 dagar i veckan och sedan joggade jag strandpromenaden 7 dagar i veckan, samt spinning varje Söndag.

Jag vill kanske inte riktigt träna så mycket nå mer, och jag kommer inte kunna träna så mycket nånsin igen för isf så skulle jag inte ha tid att umgås med Saga, men jag skulle vilja gymma kanske 3 kvällar i veckan och resten av tiden så kan man ju promenera TILLSAMMANS med Saga. Jag var fasen mer aktiv när jag väntade Saga än vad jag är nu, powerwalkade till Vassholem och tillbaka VARJE dag. Haha, men då fick jag ju värkarna i förtid också. (Antar att det var därför)

Nä nu ska jag nog gå till min toalett och sminka till mej lite så jag orkar se mej själv idag (?)

Förresten så var det en spindel på toaletten igår och sen skickade Elli ett mess till mej när jag konsentrerade mej på att den så jag höll på att skita ner mej då jag typ fick för mej att medelande signalen var spindeln som hoppade på mej, ungefär 10 hudvårdsprodukter for i backen pga det och jag var nära att börja gråta. haha.


Jag, min sista gravida vecka, foto: Gitsy Lannér.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0