Så DUM, man får vara!

Jag är så dum ibland, eller ibland glömmer jag helt enkelt allt som heter konsekvenser.
Min foglossning gick över idag och jag blev självklart överlycklig över attt jag skulle kunna gå ut och gå, och ut gick jag, jag gick ner på stan, gick omkring litegrann där och sen så gick jag nästan hela vägen hem, när jag hade kommit till typ Manhem så märkte jag att fan vad jag börjar få ont nu igen, men jag fortsatte såklart, sen till slut så kom Anders och hämta mej och då hade jag börjat halta igen, när vi kom hem så hade jag dubblet så ont som jag hade igår, jag verkligen led, var tillslut tvungen att ta panodil för jag hade ont i hela magen, hela ryggen, sen hela bäckent, höfter och lår, panodilen hjälpte lite men bara mot det i magen och ryggen. Men det har gått över nästan överallt nu igen, men om jag går på promenad imorgon så kommer det nog bli en kort och en seg promenad, kanske jag ska yänka på att det är 1 vecka kvar tills jag ska föda och öven om jag inte är SÅ stor som andra brukar vara så kanske man inte ska vara ute och MOTIONERA! :)

Jag är glad att jag klarade att gå ut och gå för att jag verkligen hade velat göra det, men när jag fick sådär ont så ångrade jag mej verkligen för det var så dumt att sätta sej själv i den situationen. Ska nog inta bastun idag också för det är verkligen skönt att basta när kroppen har så ont, så det blir perfekt.

Nåväl nu ska jag kika en stund på TV och sen blir det väl bastun och sen sängen! :)




Kommentarer
Postat av: Carro Häggström

läste gillas blogg och hon hade skrivit att du fött er dotter inatt, ett jätte grattis till ert tillskott :) Hoppas allt är bra med både dig och den lilla :) Lycka till med den nya familjen :)



Kramar/Carro

2009-12-09 @ 14:18:34
URL: http://carrohaggstrom.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej! Jag läste också i Gillas blogg att du nu fått din dotter. Ett stort grattis och lycka till!

2009-12-09 @ 15:47:57
URL: http://storasysteryster.blogg.se/
Postat av: Sofie

Grattis till lilla tjejen Malin! Hoppas allt gick bra :)

2009-12-10 @ 12:33:35
URL: http://mammanollnio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0