Saga Anna Lucia.

Nu var det ett tag sen jag skrev här själv. (som vanligt)

Vi har iallafall flyttat in i huset nu och det går jätte bra där, det händer litegrann på fixar fronten men det är forfrande sjukt mycket kvar, men det kostar pengar som allt annat, men det är tur att jag har Anders, han är så bra på allting.

Allt med magen går också bra eller jaaa.. jag har ju haft lite problem faktiskt, men det mesta går bra och det
börjar kännas rätt nervöst att jag ska ha en liten prinsessa som ska springa runt i huset, precis som jag gjorde när jag var liten, jag längtar massor samtidigt som man känner sej nervös om hur man ska klara det, att uppfostra en annan människa till att växa upp och bli en bra individ.

Jag har fått någon dille på att gå ut och gå nu igen, haha, jag är ute och går på mornarna, på kvällarna, och även  på rasterna på jobbet och om jag inte får gå ut och gå någon dag så blir jag jätte ledsen :) Men det är ju bra iallafall.


Nu ska jag jobba för det ringer massor så jag kan inte sitta här något mer.




Thomas - det går inte en dag utan att du finns i mina tankar och jag vet inte hur jag ska klara hela mitt liv utan dej, jag saknar dej helt galet mycket hela tiden så det bara värker i hela hjärtat, vill bara lägga mej ner och skrika ibland! Du var allt jag ville ha kvar i mitt liv, allt jag verkligen behövde. Så sjukt att något kan göra så fruktansvärt ONT! Jag älskar dej för alltid.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0